Om oss

Hei, så hyggelig at du tok turen innom! Jeg ønsker å inspirere flere til å nyte og ta vare på naturen, eie mindre og leve mer.

 

Christin Oldebråten (1974)

Christin er opptatt av friluftsliv, bevegelse og mestring
Christin på tur – aldri sur 🙂

Jeg er en erfaren turleder og friluftsinspirator som brenner for friluftsliv og bevegelse ute.

Friluftsgleden oppdaget jeg i 13-årsalderen da jeg bodde i Månefjellene i Uganda, på grensen til Kongo. Fra hjembygda mi, Mitandi, går det mange fine stier innover i fjellene. I dag driver jeg klinikk og skole i de grønne fjellsidene.

Jeg liker å ta med andre på tur, og liker meg spesielt godt i Østmarka og Jotunheimen. Det er inspirerende å se andre mestre nye ting og oppdage at de kan klare å gjennomføre flere drømmer! På tur med meg handler det ikke om prestasjon eller konkurranse, men om å bruke dagen, bevege seg, nyte og gjøre turen bra for seg selv og andre. Jeg er spesielt glad i å overnatte under åpen himmel, trekke dekkgå toppturer, klatre og plukke plast underveis 🙂

Jeg er opptatt av å eie lite, leve mer og gjennomføre drømmer. Det er ikke tanken som teller! I 2013/14 tok jeg et eventyrlig friår på hytta i fjellet med Bjørn, Nila (2008) og Vilde (1998).

Jeg er utdannet sivilmarkedsfører og har høy kompetanse på digital synlighet, innholdsstrategi og utvikling av nettsider. Jeg er spesielt opptatt av å lage bra innhold som engasjerer, gir verdi og hjelper brukerne å utføre sine oppgaver. I dag er jeg digitalsjef i NHO Reiseliv med ansvar for forvaltning og videreutvikling av nhoreiseliv.no, samt utnyttelse av andre kanaler. Har tidligere jobbet med storebrand.no og klp.no.

 

Bjørn Tjomsland (1969)

10344096_895941060432193_4585937776894782251_o
Bjørn Tjomsland: Rando + fotballshorts = sant


Jeg jaktet topper over 2000 meter i Jotunheimen da jeg snublet over Bjørn i en vindsekk på Smørstabbreen. Han var varm og jeg var kald, så vi fant fort ut at dette var en win-win situasjon. Siden har vi vært på tur sammen.

Bjørn er en sindig sørlending som har lært meg å gå i «bukselommetempo» på tur. Han hiver en god klype salt i kakaoen og stresser aldri av gårde om morgenen. Vinden må jo løye først. Det beste lyset kommer jo også om ettermiddagen. Og tenk om du går glipp av månen som kommer opp 🙂

Bjørn har vokst opp på gård i Søgne og vært sauegjeter på Hardangervidda. Han har jobbet i saniteten i militæret og er en dyktig turleder. Han elsker toppturer på randonee og spiller mye fotball. Til daglig jobber Bjørn i Storebrand hvor han har hatt flere roller innen IT og Kapitalforvaltning.

Vår livsfilosofi: «Eie lite. Leve mer. Samle gyldne øyeblikk og gjennomføre drømmer. Det er ikke tanken som teller.»

Se også: