Turutstyr

Vi er opptatt av turutstyr som funker og anbefaler bare ting vi bruker selv og er fornøyd med. Det er bra både for naturen og lommeboka dersom flere unngår bomkjøp og velger kvalitet som varer lenge. Vi ønsker å inspirere flere til å kutte forbruket, oppleve og ta vare på naturen.

Utstyret må ikke være nytt og fancy. Det viktigste er at det holder deg varm og trygg og ikke ødelegger turgleden! Til inspirasjon:

Kvalitet som varer

Så langt det er mulig velger vi turutstyr av høy kvalitet som er produsert i Norge eller nærmest mulig Norge. Merkevarene du ser nedenfor har vært med oss på tur i mange år og leverer topp kvalitet og ypperlig service. I likhet med oss selv har også de et ønske om å ivareta natur og miljø. Vi gir dem tilbakemelding på det vi syns er bra og ting vi mener kan bli bedre. Noe utstyr får vi til test, men det meste kjøper vi selv. Vi anbefaler:

   brynje700_200     01_mammut_logo_centered_red_rgb      a978e6eff8545203bec6942eb305b37e10e65822-2048x1229     real-turmat-logo-black.png    fjellpulk.png

 

Se også:

 

Vennlig hilsen
Christin Oldebråten
– Turleder og friluftsinspirator –